Amarenakugler – chokoladetrøfler med kirsebær

Amarenakugler - trøfler med kirsebær - opskrift

Lækre chokoladetrøfler med Amarena kirsebær – smelter på tungen og smager af en mere!

I går søndag, havde jeg en hyggestund med min datter, hvor vi lavede disse skønne chokoladetrøfler. Jeg elsker Amarena kirsebær, så hvorfor ikke fylde dem i nogle lækre chokoladetrøfler?!

  • 100 g amarena kirsebær (afdryppet)
  • 2 cl. kirsch (kirsebærbrændevin)  – kan undlades hvis de skal være børnevenlige
  • 200 g mørk chokolade 70%
  • 1 spsk glukosesirup
  • 150 g blødt smør
  • 180 g flormelis
  • 100 g finmalet mandler

Tid: 40 min. + tid til marinering af kirsebær og afkøling

Antal: ca. 40 stk.

  1. Læg kirsebærrene i blød i kirsch og lad dem stå og trække i ca. 5 timer – skær dem herefter i små stykker
  2. Smelt chokoladen over vandbad, når chokoladen er helt smertet røres glukosesiruppen i, lad nu chokoladen køle lidt af mens smørcremen piskes
  3. Pisk smør og flormelis cremet
  4. Den let afkølet chokolade røres nu i smørmassen lidt ad gangen
  5. Til sidst røres de hakket kirsebær i
  6. Stil chokolademassen i køleskabet i 2-3 timer, til den er kølet af.
  7. Rist de finthakket mandler let på en tør pande og lad dem køle af
  8. Rul små kugler af chokoladen og rul dem i mandlerne
  9. Opbevares på køl i lufttæt beholder

 

Chokoladetrøfler fremstilling

(Visited 394 times, 1 visits today)


Skriv et svar