Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Hindbærsnitter med ruby chokoladeglasur.

De her hindbærsnitter er bagt sammelagt, derfor det er vigtig at anvende en bagefast hindbærmarmelade.

(Reklame – dette blogindlæg indeholder reklame for Callebauts ruby chokolade)

Hindbærsnitter eller kager med hindbær er en sand hitter herhjemme, så hvorfor ikke prøve at lave hindbærsnitter med den nye chokolade RUBY fra Callebaut, som vi også er tosset med. Ruby chokolade er naturlig rosa i farven og har en naturlig let syrlig frugtagtig smag. Two in one – hindbær + ruby 🙂

Hindbærsnitterne kan naturligvis også pyntes med en alm. glasur eller anden chokoladeglasur.

hindbærsnitter, snøfler og baileys

Mængde: 12 hindbærsnitter

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 50 g mandelmel
  • 100 g flormelis
  • 200 g smør
  • 1 æg
  • 300 g bagefast hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, mandelmel og flormelis sammen og hak det kolde smør i
  2. Smuldre dejen med fingrene til der ikke længere er store klumper af smør
  3. Tilsæt ægget og ælt dejen til den er ensartet og glat
  4. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg mørdejen i køleskabet i minimum 30 min. før du tager dejen i brug
  5. Del dejen i 2 lige store klumper og rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir. Rul ud til ca. 22 x 30 cm – fjern det ene stykke bagepapir.
  6. Fordel bagefast hindbærmarmelade jævnt på den ene firkant.
  7. Tag den anden firkant og vend den ovenpå hindbærmarmeladen.
  8. Prik det øverste mørdejslag med en gaffel, så den ikke kommer til bule op under bagningen.
  9. Bages i ca. 25 minutter ved 175 grader alm. over/undervarme – husk tiden er kun vejledende, da vores ovne bager forskelligt.

Ruby chokoladeglasur og pynt

  • 150 g ruby chokolade
  • 150 g flormelis
  • 3 spsk vand
  • plus pynt – fx. knust frysetørret hindbær og tørret kornblomster
  1. Kom ruby chokolade, glasur og vand op i en tykbundet gryde og varm det op og lad det smelte sammen under konstant omrøring.
  2. Hæld den varme glasur ud over de afkølet hindbærsnitter
  3. Drys med pynt mens glasuren stadig er varm og flydende.
  4. Lad glasuren blive helt kold og skær herefter hindbærsnitterne ud i 12 lige store stykker.

Hindbærsnitterne kan spises strakt, men de er altså også tosse goe dagen efter, eller 2 dage efter, eller.. 🙂

Dollerup bakker en vinterdag i 2019
Dollerup bakker en tåget vinterdag i 2019
Dollerupbakker en tåget og kold vinterdag i 2019
Dollerup bakker en tåget og kold vinterdag i 2019
(Visited 101 times, 1 visits today)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.