Hjemmelavet krymmel

Hjemmelavet krymmel

Hjemmelavet krymmel af Royal Icing

Nu er det slut med at jage krymmel i bestemte farver og smage.. nu laver jeg det selv!

Det tager ca. 1 time og 30 minutter at lave en omgang krymmel.

Det skal ikke stå og tørre osv. Det er klar til at blive brugt med det samme, da jeg bager det i ovnen.

hjemmelavet krymmel

Mængde: ca. 160 g. færdig krymmel (4 farver)

  • 1 æggehvide
  • 200 g. flormelis
  • pastafarve
  • evt. essens fx tutti frutti, men behøves ikke, da det smager dejligt som det er.
  1. Pisk først æggehviden til den skummer og pisk herefter flormelis i lidt af gangen
  2. Del massen i 4 eller færre portioner og kom farve og evt. smag heri
  3. Tænd ovnen på 75 grader (over/under varme)
  4. Kom hver enkelt farve i en sprøjtepose med rund tyl nr. 2 og sprøjt lange baner på et stykke bagepapir. Hold tyllen et par centimeter over bagepapiret (se billedet)
  5. Bages i ca. 10 minutter
  6. Lad det køle et par minutter på bagpladen eller i en skål
  7. Knus nu de lange stykker mellem fingrene til passende størrelse.
  8. Opbevares i bøtte med tætsluttet låg

hjemmelavet krymmel

hjemmelavetl-tivoli-krymmel-tantestrejf-5

hjemmelavetl-tivoli-krymmel-tantestrejf-6

Hjemmelavet krymmel

hjemmelavet krymmel

(Visited 2.004 times, 1 visits today)


2 svar til “Hjemmelavet krymmel”

  1. Line siger:

    Hvor lang tids holdbarhed har det her krymmel? Har hørt at det man ikke bager i ovnen kun kan holde i en uge.. men jeg vil gerne snart igang, og det skal bruges d. 18/3

    • Annette siger:

      Hej Line,
      Jeg har ikke prøvet at opbevare det mere end et par uge. Men umiddelbart vil jeg tro det kan holde sig pænt længe i en lufttæt beholder.
      Mvh Annette

Skriv et svar