Hyldeblomst is

hjemmelavet hyldeblomst is - dessert - opskrift

Lækker is lavet på bl.a. koncentreret hyldeblomstsaft – perfekt dessert til en varm sommeraften!

I aftes fik jeg hældt den hjemmelavede hyldeblomstsaft på flaske, ja lige på nær den mængde som jeg skulle bruge til denne dejlig hyldeblomst is.

  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 125 g rørsukker
  • 1 dl fløde 38%
  • 2½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
  1. Æggehvider og sukker piskes godt, til konsistensen er luftig
  2. Fløden og hyldeblomstsaften tilsættes og det hele røres godt sammen
  3. Hvis du har en ismaskine hælder du ismassen i maskinen og indfryser isen i ca. 30-35 min. – Har du ingen maskine kommer du ismassen i en beklædt rugbrødsform og fryser isen i 4-5 timer før servering.
(Visited 3.409 times, 1 visits today)


Skriv et svar