Müslibar med tørret frugt

müslibar med lys chokolade og tørret frugt

Müslibar med mælkechokolade og tørret frugt

Antal müslibar: 12-18 stk

Bradepande: 22 x 22 cm

Ingredienser:

  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 100 g blandet nødder/mandler/kerner (grofthakket) fx. pekan-, hassel-, pistacienødder, pinjekerner m.f.
  • 50 g mælkechokoladeknapper (hakke chokolade kan også bruges)
  • 50 g tørret frugt (ananas, melon & papaya) (grofthakket)
  • 25 g Coco pops
  • 25 g kokosmel
  • 40 g lys muscovadorørsukker
  • 1/4 tsk salt
  • 125 g lys sirup
  • 75 g smør (smeltet)

Pynt: 50 g smeltet mælkechokolade

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader alm. over/under varme
  2. Rist havregryn og nøddeblanding let i ovnen i ca. 5 minutter
  3. Bland herefter alle ingredienserne sammen i en skål
  4. Beklæd bradepanden med bagepapir og hæld massen ud heri
  5. Stamp massen med bunden af en kop
  6. Bag i 15 min. midt i ovnen
  7. Lad müslibarene blive i bradepanden, mens de køles af. Gerne et par timer i køleskabet
  8. Skær nu ud i passende størrelser. De er lettest at skære pænt ud, når den er køleskabskoldt
  9. Smelt de sidste 50 g mælkechokolade og kom det i en lille sprøjtepose, cornet eller frysepose. Klip et lille hul og sprøjt chokoladen ud i tynde striber.
  10. Stil igen på køl til chokoladen har sat sig
  11. Ta’ en müslibar som et mellemmåltid, eller pak den ind til madpakken.
(Visited 62 times, 1 visits today)


Skriv et svar