Spinatvafler

Spinatvafler - opskrift på Tantestrejf.dk

Spinatvafler til en let frokost.

Eller som tilbehør til aftensmaden. En gang i mellem skal der noget sundt til 🙂 Selv ynder jeg at spise dem med røget laks, avokado, blandet salat og lidt rugbrødschips.

(reklame – denne opskrift indeholder link til Økomølleriet Kragegaarden, da jeg bruger deres økologiske stenformalet mel og gryn) – Opskriften kan naturligvis sagtens laves med mel og gryn fra andre producenter.

Mængde: 6 spinatvafler

Ingredienser:

  • 200 g frisk spinat
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 75 g rugmel
  • 40 g havregryn eller havremel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • smør til stegning
Spinatvafler med avokado, blandet salat, røget laks og lidt rugbrødschips

Fremgangsmåde:

  1. Tænd vaffeljernet og skyl spinaten.
  2. Kom mælk, æg og spinat i en foodprocesser eller blender. Blend til spinaten er fin delt og massen er ensartet.
  3. Tilsæt rugmel, havregryn, salt og bagepulver og blend til en ensartet dej.
  4. Smelt lidt smør og pensel vaffeljernet og bag 6 flotte grønne vafler

******

Formiddags gåtur i Dollerup Bakker
(Visited 184 times, 1 visits today)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.