[cycloneslider id=”slide-310715″]
Fantastisk skøn blondies med masser af tranebær, mandelflager og hvid chokolade.
Blondies er den lyse udgave af brownies. Er du pjattet med brownies, tror jeg også du vil elske en god blondies.
Antal: 16-20 stk.
- 175 g smør (i tern)
- 175 g hvid chokolade (groft hakket)
- 125 g rørsukker
- 75 g lys uscovadorrørsukker
- 3 æg M/L
- 1 tsk vanilje ekstrakt eller. 1 spsk vaniljesukker
- 125 g hvedemel
- 75 g mandelmel
- 1 tsk bagepulver
- 75 g hvid chokolade (hakket)
- 100 g tørrede tranebær
- ca. 50 g mandelflager
pynt: 75-100 g. hvid smeltet chokolade + hakket tranebær
- Tænd ovnen på 180 grader (alm. ovn)
- Smelt chokolade og smør over vandbad
- Pisk æg, rørsukker, muscovadorrørsukker og vaniljeekstrakt sammen. Pisk godt og længe ca. 5 min. med en håndmixer til massen er lyst og luftigt
- Rør den afkølet smeltede chokolade/smørblanding i æggemassen med en dejskraber
- Rør nu mel, mandelmel og bagepulver i dejen
- Til sidst røres de tærrede tranebær og hvid chokolade i
- Kom dejen i en brandepande beklædt med bagepapir (20×30 cm)
- Drys mandelflagerne ovenpå kagen
- Bag kagen i ca. 30 min.
- Afkøl kagen i formen
Pynt kagen med hakket tørrede tranebær og hvid smeltet chokolade
******
En smuk juli solnedgang..
Andre opskrifter du vil syntes om:
(Visited 1.633 times, 1 visits today)