Blondies med tranebær og hvid chokolade

[cycloneslider id=”slide-310715″]

Fantastisk skøn blondies med masser af tranebær, mandelflager og hvid chokolade.

Blondies er den lyse udgave af brownies. Er du pjattet med brownies, tror jeg også du vil elske en god blondies.

Antal: 16-20 stk.

  • 175 g smør (i tern)
  • 175 g hvid chokolade (groft hakket)
  • 125 g rørsukker
  • 75 g lys uscovadorrørsukker
  • 3 æg M/L
  • 1 tsk vanilje ekstrakt eller. 1 spsk vaniljesukker
  • 125 g hvedemel
  • 75 g mandelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g hvid chokolade (hakket)
  • 100 g tørrede tranebær
  • ca. 50 g mandelflager

pynt: 75-100 g. hvid smeltet chokolade + hakket tranebær

  1. Tænd ovnen på 180 grader (alm. ovn)
  2. Smelt chokolade og smør over vandbad
  3. Pisk æg, rørsukker, muscovadorrørsukker og vaniljeekstrakt sammen. Pisk godt og længe ca. 5 min. med en håndmixer til massen er lyst og luftigt
  4. Rør den afkølet smeltede chokolade/smørblanding i æggemassen med en dejskraber
  5. Rør nu mel, mandelmel og bagepulver i dejen
  6. Til sidst røres de tærrede tranebær og hvid chokolade i
  7. Kom dejen i en brandepande beklædt med bagepapir (20×30 cm)
  8. Drys mandelflagerne ovenpå kagen
  9. Bag kagen i ca. 30 min.
  10. Afkøl kagen i formen

Pynt kagen med hakket tørrede tranebær og hvid smeltet chokolade

******

En smuk juli solnedgang..

smuk juli solnegang - sommer 2015

(Visited 1.633 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.