
Nem avocado pastasalat til en let gang aftensmad eller en grøn frokost.
Vi spiser efterhånden kødfrit flere gange om ugen, hvor den her avocado pastasalat er blevet en del af det faste repertoire..
Men hver gang har jeg glemt hvad jeg kommer i den.. så nu er det tid til at få det skrevet ned her 🙂 og måske det også er en salat for dig?!

Nyd den sammen med noget godt surdejsbrød evt. hjemmelavet. Her er opskriften på surdejsbrød og ciabatta . Det er selvfølgelig også muligt at bage luftigt og lækkert brød med gær. Prøv mine sejlerboller, de er super lette at lave.
Cremet avocado Pastasalat
4
Pers.Ingredienser
- Pastasalat
250 g fuldkorns pastaskruer el. penne
15 stk cherry tomater
2 forårsløg
1 avocado
200 g feta
2 spsk korianter (grofthakket)
1-1½ dl ærter (frisk eller fra frost)
Salt & peber
hakket blandet salat efter behov
- Avocadocreme
1 avocado
1 dl kærnemælk
saft af en ½ lime
1 fed hvidløg (finthakket)
2 spsk Koriander (finthakket)
salt og peber
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisning på pakken og skyl herefter den færdigkogte pasta i koldt vand.
- Rengør grønsagerne
– Skær cherrytomaterne i halve
– Snit forårsløgene fint
– Skær avocadoen i tern
– snit salaten i passende størrelse
– Hak 2 spsk korianter groft - Hvis ærterne kommer fra frost, så hæld kogende vand over ærterne.
- Smuldre fetaen
- Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
- Avocadocremen
- Mos avocadoen og bland den med kærnemælk, fint hakket hvidløg, fint hakket koriander og limesaft
- Smag cremen til med salt og peber, og evt. lidt chiliflager
- Bland cremen med pastasalaten og server salaten sammen med friskbagt brød.
Bemærk:
- Har du prøvet opskriften? Fortæl min gerne om det på Instagram ved at bruge #tantestrejfdk og tag @annettedrastrup