
Cremet varm chokolade til de kolde efterår/vinteraftener.
Lyder det ikke bare lækkert? og hvad så med at spice din chokoladedrik op med ingefær, appelsin og krydderier. Prøv det, det smager fantastisk.
Jeg har planlagt at servere denne krydret varm chokolade sammen med chokoladefyldte berliner og andre lækkerier til vores årlige familie-julehygge dag slut november. På sådan en dag laver vi årets juledekorationer og bare hygger igennem.
(reklame – da jeg anvender og linker til Callebaut chokolade i denne opskrift)

Mængde: 2 kopper varm chokolade
Ingredienser:
- 400 g sødmælk
- 70 g mørk chokolade fx. Callebaut 811 eller 815
- 1 spsk rørsukker
- 2 skiver ingefær
- 1 skive appelsin
- ½ stang kanel
- 1 blomst stjerneanis (eller 2 nelliker)
- 2 kardemomme kapsler
Topping: skumfiduser
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienerne op i en lille tykbundet gryde og bring det op til lige under kogepunktet og lad det herefter simre ved lav til medium varme i ca. 30 minutter. Rør jævnligt i gryden, så mælken ikke brænder på. Si chokolademælken og hæld den op i 2 glas og top dem med små skumfiduser.
******
