Krydret varm chokolade

varm chokolade med julekryderier og ingefær

Cremet varm chokolade til de kolde efterår/vinteraftener.

Lyder det ikke bare lækkert? og hvad så med at spice din chokoladedrik op med ingefær, appelsin og krydderier. Prøv det, det smager fantastisk.

Jeg har planlagt at servere denne krydret varm chokolade sammen med chokoladefyldte berliner og andre lækkerier til vores årlige familie-julehygge dag slut november. På sådan en dag laver vi årets juledekorationer og bare hygger igennem.

(reklame – da jeg anvender og linker til Callebaut chokolade i denne opskrift) 

julekryderet varm chokolade

Mængde: 2 kopper varm chokolade

Ingredienser:

Topping: skumfiduser

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienerne op i en lille tykbundet gryde og bring det op til lige under kogepunktet og lad det herefter simre ved lav til medium varme i ca. 30 minutter. Rør jævnligt i gryden, så mælken ikke brænder på. Si chokolademælken og hæld den op i 2 glas og top dem med små skumfiduser.

******

Dollerup bakker en efterårsmorgen
Skøn gåtur i bakkerne en skøn september morgen.
(Visited 39 times, 1 visits today)


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.