Kursus – Surdejsbrød

Kom og lær at bage lækkert og luftigt surdejshvedebrød.

Datoer og tider:

  • 21. Januar fra kl. 10
  • 3. Marts 13
  • 4. Marts 10

Mit navn er Annette Drastrup og jeg har bagt med surdej siden 2015 i mit eget lille køkken i en helt almindelig hjemmeovn med succes. Her fra september 2022 bager jeg nu også surdejsbrød i mit lille Mikrobageri i ny & næ.

Det her kursus er et HANDS ON kursus, så du skal selv arbejde med dejen gennem alle faserne. Underveje vil det hele blive krydret med teori, tips og tricks, så dit bagværk fremover vil lykkes hver gang.

Vi skal bl.a. tale om:

  • Mel
  • Ælteteknikker
  • Temperature
  • Foldeteknikker
  • Hvordan vi snitter brødene
  • Bagning
  • Opbevaring
  • Hvordan vil laver en ny surdej og hvordan vi plejer og holder liv i vores surdej.

Det får du med hjem:

  • Hævekurv til en værdi af 125,-
  • Hvedebrødsdej som du skal bage næste dag.
  • Friskbagt hvedesurdejsbrød.
  • En lille bøtte frisklavet surdej.
  • En bøtte med din egen dej som kan blive til fx. morgenboller
  • Opskriftshæfte

______________________________________________________________________________

Pris: 975 kr. pr. person

(10% rabat hvis du booker mere end en plads)

______________________________________________________________________________

  • Mit navn er Annette Drastrup – jeg er uddannet chocolatier, surdejsnørd og underviser. 
  • Kurset vil finde sted i mit nye kursuskøkken på Industrivej 8, 7470 Karup J
  • På kurset vil der max være 8 pers., så der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få god vejledning. 
  • Forplejning: der vil være kolde og varme drikke og nybagt brød. 
  • Varighed: ca. 5 timer. 
  • Book din plads på mobil: 28918105 eller e-mail: ad @ myagenzy.dk

______________________________________________________________________________

i ny & næ – industrivej 8 – 7470 Karup J – mobil: 28918105 – mail: ad @ myagenzy.dk – cvr: 28980345

(Visited 659 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.