Mamma’s Zugar + Syltede æblestykker

Mamma's Zugar indeholder 0 kcal

Hvad er Mamma’s Zugar for en størrelse? Det vil jeg prøve at finde ud af.

Reklame + opskrift med Mamma’s Zugar.

Samt lave nogle opskrifter med det her diabetiker venlige sukker. I første omgang Syltede æblestykker, som jeg vil brug til en omgang gammeldaws æbleskiver og som topping på en gang morgenmad.

Jeg er blevet spurgt af Mamma’s Zugar om ikke jeg har lyst til at teste deres produkt og komme med feedback. Det skulle jeg lige tygge lidt på, da jeg ikke kendte produktet i forvejen. Men så snart jeg fandt ud af at det indeholder 0 Kcal, var jeg da helt klar 🙂 Jeg er jo midt i et vægttabs-forløb, så kan jeg spise kage og søde sager med reduceret kalorier, som samtidig er naturligt fremstillet og økologisk, ja så er jeg 100% ON.

Sukkeret indeholder 0 kcal og påvirker ikke blogsukkeret, JA TAK.

Det ligner almindelig sukker og smager også næsten som almindelig sukker. Hvis jeg smager på det rent, kommer jeg lidt til at tænke på druesukker. I bagværk og andre søde sager kan jeg ikke smage en forskel. Dog skal der bruges lidt mere Mamma’s Zugar end almindelig sukker, da det er mindre sødt.

Dvs. når en opskrift siger 100 g alm. sukker, så skal du bruge 130 g Mamma’s Zugar.

Hvad er Mamma’s Zugar? Det er 100% Økologisk certificeret Erythritol og hvad er så det?? Det er Sukrin, som fremstilles/udvindes af økologisk frugter og grøntsager i en naturlig gæringsproces, ligesom når man fx. laver kombucha og yogurt. Tjek lige Wiki beskrivelse ud.

Mamma’s Zugar kan købes HER

syltede æbler med Mamma's Zugar

Opskrift på syltede æblestykker:

Mængde: 3 glas

Ingredienser:

 • 4 æbler – skrællet og kernehus-fri
 • 3 dl vand
 • 125 g Mamma’s Zugar
 • 1 vaniljestang
 • ½ tsk stødt kardemomme
Syltede æblestykker med mamma's zugar

Fremgangsmåde:

 1. Skær æblerne i tern.
 2. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud og bland dem med 1 tsk af sukkeret.
 3. Kog vand, sukker, kardemomme, vaniljeskorn og stang sammen i en gryde.
 4. Tilsæt æblestykkerne og kog dem i få minutter, sluk for blusset.
 5. Hæld æbler og sukkerlage på rengjorte glas, skær vaniljestangen i mindre stykke og kom med i glaset.
 6. Lav gerne disse æbler en dag eller 2 før de skal bruges i fx. æbleskiver.
Syltede æblerstykker med Mamma's zugar
(Visited 184 times, 1 visits today)
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.