Mørdej til tærter og kager

[cycloneslider id=”slide-160315″]

Den her mørdej er min favorit. Jeg bruger den til hindbærsnitter, næsten alle typer tærter m.v.

  • 300 g hvedemel
  • 200 g smør
  • 100 g flormelis
  • 1 æg
  1. Bland mel og flormelis sammen og hak det kolde smør i
  2. Smuldre dejen med fingrede til der ikke længer er store klumper af smør
  3. Tilsæt ægget og ælt dejen til den er ensartet og glat
  4. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg mørdejen i køleskabet i minimum 30 min. før du tager dejen i brug

Billeder af bagværk hvor jeg har brugt denne mørdej:

små mazarintærter med nødder - opskrift

Opskriften på små nøddetærter

Lakridskarameltærte med blåbærmerengs - Tantestrejf.dk - opskrift

Opskriften på Mini Lakridskarameltærter

Opskrift på mørdej til tærter og kager

Hindbærsnitter med frysetørret hindbær

 

(Visited 2.875 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.