Om Tantestrejf

Velkommen til min online opskriftssamling.

Hej, jeg hedder Annette Drastrup og er amatørbager og mad-entusiast. Måske nyder du ligesom jeg at stå i køkkenet og eksperimentere og afprøve forskellige opskrifter? Måske bliver du også inspireret og udfordret af nye opskrifter? Jeg bliver ofte udfordret! Og så er glæden ekstra stor når det så lykkes for mig. De lykkestunder vil jeg gerne dele med dig, som også elsker at lege i køkkenet.

I al for lang tid har jeg skrevet mine reviderede opskrifter ned på bagsiden af kuverter, på hjørnet af en lap papir osv. og næste gang jeg så skal i gang med samme opskrift er kuverten blevet væk, forputtet sig eller smidt ud. Denne online opskriftsamling skal gøre det let for mig at finde mine ynglings opskrifter, som ofte har fået et lille strejf af et eller andet for at gøre det til min egen opskrift. Måske du også kan få glæde af mine opskrifter.

Jeg har ingen madfilosofi ud over at alt er tilladt, men med måde…. For mig er det vigtigst at spise varieret og spise så rene råvarer som muligt. Nogle gange bliver råvarerne fundet lige uden for min dør eller på mine mange gåture.

Dagligt får jeg en pause ude i den skønne danske natur uanset vind og vejr – naturen har altid betydet meget for mig. Men i flere år har det været svært for mig at prioriter tiden til det. Posen med prioriteringer blev dog godt rystet efter sygdom, så nu er naturen og pauserne igen kommet højt på listen. At gå derude i den smukke natur og være på udkig efter smukke motiver giver mig ro og mindfullness. Sidegevinsten er at jeg får et frikvarter fra mine smerter. Jeg bor i Dollerup, som er en lille landsby, der ligger midt i det naturskønne område Dollerup Bakker. Dollerup bakker ligger ved Hald Sø lidt syd for Viborg (Midtjylland) – så det vil ikke kunne undgås at mine opskrifter ofte vil blive krydret med naturbilleder. For det er noget af Danmarks skønneste natur jeg har lige ude foran døren. Du kan finde mange flere naturbilleder i min instagram-stream

[instagram-feed]

Jeg elsker at tage billeder af alt muligt smukt omkring mig inkl. vellykket bagværk – på dette punkt er jeg også blot en glad amatør.. men jeg bliver ved, til jeg får det rigtige lys eller vinkel på, så det kommer til at se indbydende ud.

Udover at være hustru, mor til 3, faster til 2, moster til 1, er jeg også TANTE til en flok dejlige unger.

Jeg drømmer om at min mand vil bygge en flot sten/bage ovn og en rygeovn i vores have. Det ser ud til at min drøm snart vil gå i opfyldelse. Jeg vil her skrive om ovnenes tilblivelse og mine erfaringer med dem. Min mands drøm vil også snart gå i opfyldelse! Han har længe drømt om en lille sejlbåd, og nu da ungerne er ved at være så store at de også kan få glæde af et sejlerliv, bliver der flittigt tjekket bådannoncer. Jeg kan nu også godt ser for mig at vi sejler rundt langs de danske kyster, jeg på jagt efter havtorn, mens manden fisker efter noget vi kan komme i rygeovnen.

Velkommen indenfor i mit mad/bage univers

Har du lyst til at modtage nyhedsbrev fra mig? Max hv. 14 dag. Så tilmeld dig øverst venstre side af bloggen. Jeg kommer ikke til at e-mail dig hver gang jeg poster en opskrift, men derimod samler jeg lidt sammen, så jeg forhåbentlig kan inspirere til en hyggelig bagedag – måske i næste weekenden..

Ha’ en god dag

Annette Drastrup (mobil: 28918105 – e-mail: ad @ myagenzy.dk)