
Spinatvafler til en let frokost.
Eller som tilbehør til aftensmaden. En gang i mellem skal der noget sundt til 🙂 Selv ynder jeg at spise dem med røget laks, avokado, blandet salat og lidt rugbrødschips.
(reklame – denne opskrift indeholder link til Økomølleriet Kragegaarden, da jeg bruger deres økologiske stenformalet mel og gryn) – Opskriften kan naturligvis sagtens laves med mel og gryn fra andre producenter.
Mængde: 6 spinatvafler
Ingredienser:
- 200 g frisk spinat
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 75 g rugmel
- 40 g havregryn eller havremel
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- smør til stegning

Fremgangsmåde:
- Tænd vaffeljernet og skyl spinaten.
- Kom mælk, æg og spinat i en foodprocesser eller blender. Blend til spinaten er fin delt og massen er ensartet.
- Tilsæt rugmel, havregryn, salt og bagepulver og blend til en ensartet dej.
- Smelt lidt smør og pensel vaffeljernet og bag 6 flotte grønne vafler
******

Andre opskrifter du vil syntes om:
(Visited 804 times, 1 visits today)